top of page

Culinair Genot

Op deze pagina kan u een selectie vinden van onze persoonlijke favorieten. We vullen de lijst natuurlijk wel regelmatig aan zodat ook jullie nieuwe ervaringen kunnen opdoen. 

Genieten van gezellig tafelen of lekkere Spaanse tapas... Voor elk wat wils!

De lijst is samengesteld in volledige willekeurige volgorde.

Bambouzza

Website
Zomerse, latijns-amerikaans geïnspireerde bar waar je terecht kan voor een heerlijk Belgisch 4 gangen-weekmenu of heerlijke cocktails.
Bambouzza heeft een restaurant en loungegedeelte op het eerste verdiep en prachtige lounge op het solarium. Elke dag wordt omkaderd met een leuke muzikale act, behalve op dinsdag. (10 min rijden)

2

Vina Elena

Website
Een haast verplichte uitstap als je wil genieten van wijn en lekker eten! Na de rondleiding kan je genieten van een 3, 4 of 5 gangen menu in het mooi gerestaureerde huis wat nu dienst doet als "restaurant". In een intieme sfeer kan je hier genieten van food & wine pairing, met natuurlijk hun eigen lekkere wijnen. 
Reserveren is noodzakelijk. (1 uur rijden)

 

3

La Finca Rebate

Website
Restaurant in de bergen met Flamenco optreden (5 euro) en super lekkere mixed grill.
Vraag op voorhand wat de fles wijn kost. Check bij reservatie op welke dag het optreden plaats zal vinden, dit varieert per maand. (30 min rijden)

4

El Meson de la Costa

Website
Zeer fijne beleving voor de vis- en vleesliefhebber. Super vers en een supermooie locatie. Vraag zeker of je het dessert in de "wijnkelder" mag nemen. Absoluut de moeite waard. Reserveren aanbevolen (30 min rijden)

5

Bar La Plaza

Website
Op en top lekkere Belgische gerechten. Gelegen op Plaza de Espana in Algorfa vind je de lekkerste gerechten. Je mag er prat op gaan dat je hier nog Belgen zal vinden. (Cash betalen)
(2 min rijden)

6

Alma Beach Bar

Website

Trendy Beach Bar met rooftop zwembad dat uitgeeft op het strand. Hiervoor moet je wel 15 extra betalen indien je er gebruik van wil maken. Zeer lekkere ribbetjes, zalm, poke bowls, burgers en zoveel meer! De moeite waard na een namiddagje strand. Reserveren aan te raden.

7

La Frijolino

Website
Verfijnd Mexicaans en Italiaans restaurant met zicht op het golfterrein! Op wandelafstand van Casa El Hippo. Geniet van lekkere cocktails, taco's, pizza's of andere lekkere gerechten. 
Reserveer en probeer een tafeltje zo dicht mogelijk bij het golf terrein te bemachtigen. (2 min rijden)

8

La Finca Clubhouse

Website
Ook wel eens de 19de hole genoemd. Na een partijtje golf of gewoon lekker genieten van het uitzicht! Simpele maar lekkere kaart met salades, pizza's, burgers en nog veel meer. Gelegen op La Finca golf, dus ook op wandelafstand van Casa El Hippo. (2 min rijden)

9

Cafe El Badulake

Website

Gewoon simpele en lekkere Spaanse tapas! Meer moet dat soms niet zijn.
Ook gelegen op Plaza de Espana in Algorfa. (5 min rijden)

10

Manola 1969

Website

Hier kan je genieten van authentiek Spaans eten tegen betaalbare prijzen. De goede service krijg je er gratis bij! Uitstekend voor een paëlla, geitenschouder, zeebaars in zout of een mega mixed grill of probeer een combinatie van de lekkere tapas die kunnen dienen als lunch of diner. (20 min rijden)

11

Indian Palace

Website

Typisch Indische gerechten, klaar gemaakt naar jouw keuze van pikantheid. Vriendelijke bediening, verse bereidingen en authentiek peshawari naan. Geen zin om uit te gaan eten? Afhalen kan natuurlijk ook.
Niet zo een grote fan van de Indische sauzen, probeer dan zeker de tandoori schotel. (2 min rijden)

12

Nam Gastrobar

Website

Culinair hoogstandje met verfrissende gerechten en aangepaste wijnen. De chef tovert met smaken en kleuren wat zorgt voor een unieke beleving. Vriendelijke bediening en een leuk interieur met een beetje zicht op zee. (20 min rijden)

bottom of page